Fysiotherapie

MTP Sports richt zich met name op het testen en meten van fitheid, het begeleiden met blessures en het (op)trainen van en na blessures. Wanneer een blessure  de trainingen  beperkt of de voorwaarde voor herstel zijn niet goed, dan is het belangrijk dat hierop wordt ingesprongen.

Hiervoor werkt MTP Sports samen met de specialisten van MTP Fysiotherapie. MTP Fysiotherapie is een fysiotherapiepraktijk welke gespecialiseerd is in het behandelen van complexe sport-, houdings- en bewegingsklachten.  Een aantal van de fysiotherapeuten van MTP Fysiotherapie zijn tevens werkzaam bij MTP Sports, op deze manier zitten wij nog dichter op de aanpak van de blessure en kunnen wij het stukje extra aanbieden waarin wij soms beperkt worden in de algemene fysiotherapie.

Het echte behandelen en revalideren van klachten valt meestal binnen de ziektekostenverzekering en zal hierom ook uitgevoerd moeten worden door een fysiotherapeut. Het kan dus voorkomen tijdens de intake bij MTP Sports dat de trainer u adviseert om jouw klacht eerst bij een fysiotherapeut voor te leggen, voordat er gestart wordt met trainen. Op deze manier verkleinen wij de kans op overbelasting en blessures tijdens het trainen. Alles zodat u aan uw blijvende fitheid en blessure(vrijheid) kan werken.

Blessure, beperking of in revalidatie?

Neem contact op met MTP Fysiotherapie voor een intakegesprek