Massage

MTP Sports biedt ook sport- en ontspanningsmassage aan

Sportmassages

Iedereen die beweegt heeft wel eens last van een verhoogde spierspanning en/of pijnlijke of gevoelige spieren. Als je je lichaam gebuikt, bestaat er altijd de kans dat je lichaam overbelast of geïrriteerd raakt. Net als met een auto is het daarom belangrijk om af en toe je lichaam een check up te geven.

Door de ruime ervaring in verschillende sporten weten de masseurs heel goed de verschillende spierknopen en pijnpunten in de spieren te vinden. Op deze manier word de spier ontspannen, het herstel bevorderd en de sportprestaties verhoogd!

Tijden
In overleg vinden wij een passende tijd om uw afspraak in te plannen.

Neem contact op!

Kosten
Per 30 minuten: € 35,00
Per 60 minuten: € 60,00

* Bekijk de voorwaarden op onze tarieven pagina.

Ontspaningsmassage

Iedereen heeft wel eens last van drukte of stress en hierdoor behoefte aan wat ontspanning. De ontspanningsmassages van MTP Sports zijn hiervoor zeer aan te raden.  Kom tot rust, verlaag je hartslag, bevorder de doorbloeding, verbeter de stofwisseling en kom tot ontspanning in de relaxte behandelruimte van MTP.

Onze masseurs hebben ruime ervaring in het geven van ontspanningsmassages, en doen altijd hun uiterste best om u dat ultieme ontspanningsmoment te geven.

Tijden
Woensdagavond op afspraak
Zaterdagochtend op afspraak

Neem contact op!

Kosten
Per 30 minuten: € 35,00
Per 60 minuten: € 60,00

* Bekijk de voorwaarden op onze tarieven pagina.

Dry Needling

Wanneer de behandelaar de spierknoop heeft gevonden, zal hij het naaldje inbrengen. Van het inbrengen van het naald voelt u eigenlijk niet. Tijdens de behandeling kan de spier kort aanspannen en een kortdurend krampgevoel geven hetgeen gepaard kan gaan met lokale pijn en soms wat pijn op afstand. Meestal ontspant de spier zich direct en trekt de pijn weg.  Tijdens de behandeling kunnen soms reacties optreden als zweten, een licht gevoel of vermoeidheid.

In tegenstelling tot acupunctuur maakt de behandelaar maar gebruik van 1 naald. Deze naald wordt vaak meerdere malen in het lichaam geprikt omdat er vaak meerdere spierknopen aanwezig zijn binnen een spier. De Dry Needling is gericht op het deactiveren van de spierknoop en de hierbij horende pijnklachten.

Tijden
Voor een dry needling sessie kunt u zowel overdag, in de avond als in de weekenden bij MTP Sports terecht.

Neem contact op!

Kosten
Per 30 minuten: € 40,00

* Bekijk de voorwaarden op onze tarieven pagina.

Tijd voor ontspanning of af van die pijnlijke plekken?

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een sport- of ontspanningsmassage!