Partners

Wie zijn de partners van MTP Sports?

Bedrijfsfitness Nederland
MTP Sports is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres           Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon             0513 – 633 111
Fax                      0513 – 636 050
Email                  info@bfnl.nl

Running & Walking Center
Als je wilt gaat sporten wil je blessurevrij blijven, daarbij is de aanschaf van schoenen het belangrijkst. Bij Running & Walking Center beginnen we het opmeten van de voeten, via een podoscoop bekijken we de voeten en hiervan krijgt u per ommegaande een mail met de details. Vervolgens maken we een video opname tijdens het hardlopen op onze 13 meter lange baan in de winkel en analyseren we de beelden. Door de jaren lange ervaring kunnen we dan het juiste merk en model voor u bepalen. Bij gevorderde lopers bekijken we ook de oude hardloopschoen op welke manier zij zijn versleten en waar de drukpunten in de zool zich bevinden. Een goede schoen is de basis voor blessurevrij en plezierig lopen. Tot ziens bij Running & Walkingcenter.

Leden van MTP Sports ontvangen 10% korting op schoenen en kleding bij Running & Walkingcenter.

Wilt u meer weten van onze partners?

Stel een vrijblijvende vraag aan door het contactformulier in te vullen.