Referenties

Wat zeggen onze klanten over MTP Strength?

Laat ook nu uw recensie achter!


Professionaliteit en maatwerk

Als topsporter kom ik voor fysio-behandelingen en krachttraining bij MTP. MTP bestaat uit een zeer professioneel team met ieder zijn eigen specialiteiten. Door de goede onderlinge samenwerking tussen de fysio's levert MTP maatwerk! Tenslotte kun je altijd snel terecht voor behandeling bij een blessure/pijntje, zelfs in het weekend! Voor een topsporter is dit van essentieel belang.

Zeer professioneel en prettige samenwerking!

Via de voorzitter van de Nederlandse Boks Bond, Boris van der Vorst zijn wij bij MTP Strength terecht gekomen en moet zeggen dat wij daar ontzettend blij mee zijn. Het team (Wesley, Bram en Marlies) waarmee wij gewerkt hebben, ervaren wij als zeer kundig en professioneel. Roy Korving behoort momenteel tot de wereldtop in het mannenboksen en zij hebben hem voor een aantal zware bokstoernooien optimaal voorbereid. Daarnaast beschikken zij over een breed netwerk waardoor Roy ondersteund werd in wedstrijd- en trainingsmateriaal en voeding. Hierin werd zeer snel geschakeld. Ook bij opgelopen blessures konden wij op dezelfde dag nog terecht voor onderzoek en analyse. Al met al super tevreden, zeer prettige mensen om samen mee te werken en wij weten wanneer het nodig is wij altijd op korte termijn geholpen kunnen worden!

Amazing!!

I worked with Mtp Strength for a few years. The service was always excellent. Wesley is a great physio and also a great guy.

De jong

In 2014 kwam ik op de sportschool in gesprek met Wesley over schouder probleem wat ik had en die adviseerde mij een specialist aan in Rijswijk die dat kon verhelpen , na de reconstructie operatie van die schouder moest er fysio en krachttraining ondergaan waar Wesley mij zeer goed me geholpen had na 6 weken was is toch helemaal fit, Maar wat gebeurde er 6 manden later op 21 april 2015 braak ik mijn linker boven been ben ik aan geopereerd en ook bij hun de kracht training en fysio gedaan maar na tijdje kwam er maar geen verbetering in en ik bleef maar slecht lopen en wat ze ook niet ontdekte in ziekenhuis kwam het team van Wesley er achter dat mijn been niet goed stond en hebben een rapport geschreven voor de specialist en die heeft het toch serieus genomen en ben ik op 11 november 2016 opnieuw geopereerd en ben ik nu weer 100% met dank aan MTP Walter

GOUD

Mtp strength helpt mij met het verbeteren van mijn prestaties op het Rugbyveld! Er is veel kennis en de trainers weten waar ze over praten! Pure winst!

Goede begeleiding

Goede begeleiding en kundige trainers. Echt een aanrader, kom er al een aantal jaren en wil niet anders meer hele top.

Professionals die hun werk zeer serieus nemen, maar altijd met een brede glimlach te werk gaan!

De begeleiding in o.a. de rehabilitatie van een schouder blessure in de voorbereidingen voor en tijdens het Europees Kampioenschap rugby in 2012 en 2013 hebben mij tijdig op de been gekregen voor deze toernooien. De professionals nemen hun werk zeer serieus, en dit altijd met een brede glimlach op het gezicht. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van MTP door hun daadwerkelijke interesse en vriendelijkheid, grote affiniteit met de sport, en diepgaande kennis van krachttraining, rehabilitatie en blessure preventie. Zij zullen een stap verder gaan om hun topsporters te accommoderen en hun de maximale kans geven hun persoonlijke doelen te bereiken. Zeer tevreden!

Adequate begeleiding!

Afgelopen jaren ben ik verschillende keren in behandeling geweest bij Wesley Koehl van Mtp Strength. Ik heb de sportspecifieke begeleiding voor rugby altijd zeer positief ervaren. Er wordt helder uitgelegd wat de oorzaak is en het gevolg. Daarop ontvang je een concreet behandelingsplan, zodat je zelf goed werken aan het herstel. Top!

Met goede begeleiding op naar het doel!

Al ruim anderhalf jaar train ik elke woensdagavond bij Mtp Strength. Onder begeleiding van professionals is het heel fijn sporten. Zij zorgen ervoor dat we begeleiding krijgen waar nodig, corrigeren ons in bewegingen ter preventie van blessures en pushen ons om het uiterste uit onszelf te halen. Ook als groep motiveren we elkaar tijdens de training. Ik merk een grote vooruitgang zowel fysiek als mentaal sinds ik hier sport. Mede door de goede begeleiding heb ik een persoonlijk doel (een medaille op het NK judo) kunnen bemachtigen!'

Overtuigd? Verbeter dan nu je fitheid!

Vraag een vrijblijvende proefles aan door het formulier in te vullen.