Zakelijk

MTP Sports biedt ook dienstverlening aan voor ondernemers

Welkom op de zakelijke pagina van MTP Sports. Deze pagina is speciaal gericht op ZZP-ers, MKB-ers en bedrijven. Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers in het behalen van hun persoonlijke succes op het fysieke- en deels mentale vlak.

MTP Sports voorheen MTP Strength bestaat uit een 4-tal pijlers. Waarin wij u onder andere kunnen ondersteunen in het in kaart brengen van uw fitheid en conditie middels verschillende sport- en (fysio)fitheidstesten. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen en begeleiden in het behalen van uw persoonlijke doelen op gezondheid- en sportvlak en als laatste in het behandelen van fysieke en deels mentale klachten.

MTP Sports hanteert vier pijlers: analyse, begeleiding, training en behandeling. Binnen deze 4 pijlers maken wij gebruik van verschillende disciplines zoals; fysiotherapeuten, personal trainers, small group trainers, hardloop- boks, bootcamp en gewichtheftrainers. Samen met een groep van diëtisten, psychomotorisch beweegtherapeuten en wetenschappers bieden wij een ruim aanbod aan specialisten kunnen wij u van dienst zijn.

Test en analyse

MTP Sports biedt verschillende soorten sportanalyses aan. Zoals het analyseren van hardlooptechnieken, maar ook verschillende conditietesten en testen om jouw algemene fitheid in kaart te brengen. Als ondernemer is het belangrijk om te weten of jouw gezondheid niet in het geding komt. Jij bent toch de spil binnen jouw bedrijfsvoering en het is belangrijk dat deze spil niet wegvalt.

 

Begeleiding en coaching

Wij van MTP Sports bieden ook begeleiding en coaching aan. Zowel aan topsports als niet-sportsporters om de juiste handelingen te doen bij hardlopen, de juiste techniek toe te passen bij krachttraining. Daarnaast ondersteunen wij bij obesitas en matig overgewicht om gezondheidsklachten te voorkomen.

Naast alle fysieke begeleiding biedt MTP Sports ook mentale begeleiding met ondersteuning van een psychomotorische beweegtherapeut.

 

Trainingen

MTP Sports biedt een ruim scala aan trainingen aan. Op deze manier is er altijd wel een soort training die aansluit bij uw doelen en wensen. Wanneer u een gericht doel heeft waarbij persoonlijke aandacht gewenst is, dan is personal training zeker iets voor u. Een personal trainer staat helemaal in dienst van jouw wensen en doelen en maakt hierbij een persoonlijk plan om deze doelen en wensen te behalen. Hij ondersteunt en begeleidt u in de trainingen, daarnaast meet en evalueert hij uw fitheid en kan hij een persoonlijk voedingsschema voor u maken. (of wanneer gewenst, deze door een diëtist laten maken.

Daarnaast bieden wij ook verschillende Small Group Trainingen aan. Deze Small Group Trainingen zijn gericht op het vergroten van de algemene fitheid. Hierbij wordt er in kleine groepjes van maximaal 10 personen getraind op verschillende facetten zoals kracht, conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen en komen er nog  een aantal andere voordelen bij kijken zoals een leuke groepsdynamiek waarbij jullie als groep het beste uit elkaar en jezelf haalt.

Wilt u meer weten wat wij voor u als ondernemer kunnen doen?

Neem contact op bij vragen of opmerkingen of vul het formulier in.