Sportanalyse

Versterk spieren en werk aan mentale kracht met hulp van MTP Sports

Een goede manier van sporten is natuurlijk belangrijk. Hoe gebruik je je spieren en wat is de lichamelijke houding die je aanneemt tijdens het uitvoeren van oefeningen en tijdens het hardlopen. MTP Sports biedt een scala aan sportanalyse, specifiek voor jouw lichaam, om zo een advies te kunnen uitbrengen om houding en effect te verbeteren.

Heb je vaak last van blessures tijdens of door het hardlopen, of wil je graag weten of jouw hardlooptechniek goed is? Laat een hardloopanalyse maken bij MTP Sports.

Tijdens de BIG 5 kracht analyse ga jij als sporter vijf verschillende oefeningen uitvoeren. Onze trainer analyseert de oefeningen en de hierbij horende techniek voor advies.

Aan de hand van verschillende conditie-, kracht- en mobiliteitstesten wordt een analyse gemaakt van jouw fitheid. Met behulp van jouw BMI en vetpercentage geven wij advies.

Door het combineren van de verschillende oefeningen wordt er een grote coördinatie van het lichaam gevraagd welke ook zwaar belastbaar is, mits de techniek juist is. Zeker de onderste extremiteiten (benen/billen) kunnen veelal zwaar belast worden, hierbij speelt de aansturen (coördinatie) van het knie gewricht een grote rol.

Wil jij ook werken aan fysieke en mentale kracht?

Plan dan nu een afspraak in om te werken aan jouw doelen!