Fysiofitheid analyse

De fysiofitheidstest is ideaal voor iedereen die graag zijn fitheid inzichtelijk wil hebben. Aan de hand van verschillende conditie-, kracht- en mobiliteitstesten wordt een analyse gemaakt van jouw fitheid. We meten onder meer ook jouw BMI en vetpercentage zodat wij een goede uitspraak kunnen doen. De testen zijn zowel te doen voor mensen met als zonder een blessure. De Fysiofitheidstest kan worden gedaan wanneer je een blessure hebt maar ook wanneer je graag zou willen weten hoe het met jouw algemene gezondheid en fitheid staat.

De fitheidstest duurt ongeveer 45 à 60 minuten en kost 80,00 euro.

Intake:

Tijdens de intake worden jouw eventuele klachten en doelstellingen in kaart gebracht. Wat zou je graag willen bereiken en heb je een idee wat je nu staat met je fitheid?

Analyse:

Tijdens de meting wordt er onder andere een hardloop- of fietsttest gedaan om je conditie te bepalen. Ook meten wij de mobiliteit van verschillende gewrichten, en worden er verschillende krachttesten gedaan om een algemene bepaling te kunnen maken over jouw fysieke fitheid. Als laatste word jouw algemene fitheid zoals BMI (body mass index) en vetpercentage gemeten om een zo specifiek mogelijk beeld te verkrijgen.

Conclusie:

Tijdens de conclusie worden alle uitslagen van de verschillende testen besproken en geven wij een conclusie over jouw fitheid. Wat zijn de positieve punten en op welk gebied is er nog ruimte voor verbetering. Daarnaast zullen wij een aantal tips en adviezen geven over hoe jij jouw doelstellingen zou kunnen verwezenlijken.

Wilt u ook een analyse van uw fysio fitheid?

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een intake sessie!