Trainingen

Versterk spieren en werk aan mentale kracht met hulp van MTP Sports

Goede sportbegeleiding is natuurlijk gericht op het verbeteren van conditie en het versterken van spieren. Om het meeste uit jezelf te halen, werken we ook aan mentale kracht. MTP Sports biedt verschillende trainingen, op individueel en groepsniveau, voor beginners, gevorderden, eigenlijk voor iedereen!

In een groep van maximaal 8 personen ga je op een afwisselende manier beweegketengericht, belasting en belastbaarheid opbouwen. Iedereen doet dit op zijn eigen niveau.

Bij personal training gaan we in op jouw persoonlijke wensen en doelen. Wil je afvallen, meer spiermassa of presteren in een specifieke sport? Wij begeleiden je in dit proces.

In een groep van maximaal 4 personen ga je op een afwisselende manier beweegketengericht, belasting en belastbaarheid opbouwen. Iedereen doet dit op zijn eigen niveau.

Wij zorgen voor een aantal wekelijkse workouts (of: WOWs) voor ieder niveau (fitness, performace/gevorderd). Zo kun je in je eigen tijd een WOW volgen dat door MTP Sports is uitgedacht met een bepaald hoofdthema binnen een passend jaarprogramma.

In een kleine groep aan de hardlooptechniek werken, iedere keer een andere training voor elk niveau. Of je nu beginnend loper of een marathonloper bent, wij helpen je om jouw doelen te bereiken.

Wil jij ook werken aan fysieke en mentale kracht?

Plan dan nu een afspraak in om te werken aan jouw doelen!