Personal Training

Train met een Personal Trainer efficiënt naar uw doel

Wilt je graag doelgericht trainen waarbij je snel tot echte resultaten komt? Dan is personal training misschien iets voor jou!

Waar personal training vroeger alleen voor de supersterren en allerrijksten was, zie je dat personal training al veel meer omarmd is door een groot deel van de samenleving. En terecht ook, met een personal trainer sport je gerichter en efficiënter dan wanneer je zelf naar de sportschool gaat.

Een personal trainer staat erom bekend jou te begeleiden in het proces van het behalen van jouw (sportieve) doelen. Dit kunnen verschillende doelen zijn zoals; gewicht verliezenmeer spiermassastress verminderingvoorkomen van blessures, starten met sporten of juist sport specifiek trainen. Dit zijn allemaal goede doelen, maar vraagt vaak om een ander soort training en/of aanpassing van voeding. De personal trainers van MTP Sports hebben ruime ervaring in het trainen en begeleiden van vele uiteenlopende doelstellingen en helpen je dan ook graag in dit proces.

Zo starten wij altijd met een intake waarbij wij uw doelen en wensen in kaart brengen. Daarnaast zal er een begin-/ nulmeting gedaan worden om een duidelijk startpunt te hebben van de personal training. Aan de hand van deze punten zal er een persoonlijk voeding- en trainingsschema voor u gemaakt worden. Elke 4 weken worden de metingen herhaald en het voedingsschema waar nodig aangepast zodat het altijd gericht en gevarieerd blijft.

In de trainingen begeleiden wij je bij het correct uitvoeren van de oefeningen, sturen wij  waar nodig bij en motiveren wij je om het beste uit jezelf en de trainingen te halen. Alles voor die blijvende resultaten.

Wel geïnteresseerd in Personal Training door MTP Sports maar staat de door u gewenste variant niet bij de aangeboden diensten, neem vrijblijvend contact met ons op.

Tijden
Voor de actuele tijden voor de locatie Alphen aan den Rijn klik hier.
Voor de actuele tijden voor de locatie Purmerend klik hier.

Neem contact op!

 

Trainers
Ian Schouten
Robin Albers

Kosten

*Bekijk de kosten op onze tarieven pagina.

Fitmeting

De personal training fitmeting bestaat uit verschillende testen waarbij de lengte, gewicht, BMI, vetpercentage en conditie worden gemeten. Op deze manier krijgen wij een duidelijk startpunt waar vandaan wij starten met de personal training. Deze Fitmeting word 1x per 4 weken herhaald zodat wij duidelijk en inzichtelijk de resultaten meten en daar waar nodig kunnen bijsturen.

Trainingsschema

Na de intake en fitmeting heeft de personal trainer een duidelijk beeld van jouw doelen en wensen. Aan de hand hiervan gaat hij een persoonlijk trainingsschema opstellen om je doelen te realiseren. Een trainingsschema van MTP Sports duurt 6 weken omdat het lichaam zich aan het krachtschema moet aanpassen om resultaat te behalen.  Iedere 6 weken wordt het schema aangepast om het lichaam nieuwe prikkels te geven, dit zorgt ervoor dat u snel vooruit gaat en zal het trainen niet snel gaan vervelen doordat van constant hetzelfde doen geen sprake is.

Online coaching

Wanneer u een dringende vraag heeft over het trainings- of voedingsschema dan kunt ook bij ons terecht middels de online coaching. Is je trainingsschema te licht of juist te zwaar, of lukt het maar niet om die ene oefening correct uit te voeren? Middels de online coaching kunnen wij dit direct voor je aanpassen.

 

Small Group trainingen

Train naast uw personal training mee in onze small group trainingen! Maak gebruik van onze hardlooptrainingen, boksstrainingen en interval trainingen die wij bij MTP Strength bieden. Samen in een groep afzien en het beste uit elkaar halen onder de begeleiding van een professionele trainer. Geniet van de gezelligheid van het trainen in een groep en krijg de persoonlijke aandacht en (houdingscorrecties) van onze trainers.

1 op 1 personal training

Onze personal trainer begeleidt u tijdens de trainingen en zorgt ervoor dat u het beste uit uzelf haalt tijdens de trainingen. Hij corrigeert uw houding waar nodig, biedt de oefeningen tijdens de training aan en is uw morele steun en toeverlaat om u door de trainingen heen te slepen. Trainingen met een personal trainer is veel efficiënter en veiliger dan wanneer u alleen sport en biedt ook zeker een meerwaarde voor het behalen van resultaten.

Alleen sporten niet leuk genoeg?

Kom trainen met uw partner, vriend om vriendin of zakenpartner en deel een personal trainer bij de 1 op 2 personal training. Tijdens de training begeleidt de personal trainer jullie beide in dezelfde ruimte. Hierbij wordt de persoonlijke aandacht verdeeld tussen de beide sporters. Daag elkaar uit en stimuleer elkaar tijdens het trainingsproces met de 1 op 2 personal trainingen van MTP Sports.

Wil jij ook werken aan fysieke en mentale kracht?

Plan dan nu een afspraak in om te werken aan jouw doelen!