Small Group Fysio

Trainen in een groep, en werk aan techniek

Naast de verschillende Small Group trainingen van MTP Sports, bieden wij ook small group fysio aan. Dit zijn kleine small group trainingen van maximaal 4 personen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Wij van MTP Sports en MTP Fysiotherapie begrijpen dat een blessure erg vervelend is. Naast de ongenoegen die het vaak oplevert wordt je vaak beperkt in je doen en laten. De fysiotherapeuten van MTP Fysiotherapie doen altijd hun uiterste best om u hier zo snel mogelijk weer vanaf te helpen.

Om de kans op een blessures te verkleinen is gerichte krachttraining erg belangrijk. Je lichaam moet sterker worden gemaakt om de gevraagde belasting aan te kunnen om bijvoorbeeld de kans op een overbelasting te verkleinen. Dus, wilt u graag iets extra’s doen om uzelf sterker te maken en ervoor te zorgen dat de blessure(s) niet meer terug komt of verergert? Kom dan trainen in de small group fysio trainingen van MTP Sports, wij helpen u graag in dit proces.

Starten
Wanneer u graag wilt starten met de small group fysio trainingen, wordt er bij aanmelding een intake gedaan. Aan de hand van intake, uw blessure(s) en wensen, wordt er voor u een op maat gemaakt trainingsschema gemaakt. Tijdens de trainingen die u volgt, begeleiden onze fysiotherapeuten u in het correct uitvoeren van de oefeningen en passen zij deze aan waar nodig. Op deze manier proberen wij het beste uit u en uw trainingen te halen voor het beste resultaat.  Daarnaast zal er iedere 6 weken een kort overleg plaatvinden waarbij wij het huidige schema evalueren en waar nodig aanpassen of vernieuwen.  Op deze manier blijft het schema up to date en uitdagend op uw niveau.

Tijden
Bekijk onze agenda voor de tijden van de Small Group Fysio

Plan een les in!

 

Trainers
Danny Gips
Danielle Heijboer

 

Kosten
Les los: € 25,-
5-rittenkaart: € 125,00 per kaart
10-rittenkaart: €225,00 per maand
onbeperkt: € 160,00 per maand

* Bekijk de voorwaarden en aanvullende prijzen op onze tarieven pagina.

Wil jij ook werken aan fysieke en mentale kracht?

Plan dan nu een afspraak in om te werken aan jouw doelen!