Small Group Training

Trainen in een groep, motiveer elkaar naar resultaat!

Small Group Training van MTP Sports zijn ideaal voor mensen die graag in een kleine groep willen sporten of alleen in de sportschool trainen saai vinden.

Word uitgedaagd door een van onze trainers of de rest van de sporters om jouw doel te bereiken. Of dit nu afvallen is, fitter worden, meer spierkracht of een betere conditie, al deze factoren worden meegenomen in de Small Group Training.

Ondanks dat er getraind wordt in een groep, traint ieder op zijn eigen niveau, dat is wel zo fijn. Door deze efficiënte manier van trainen en de leuke groepsdynamiek worden jouw resultaten sneller bereikt.

De Small Group Trainingen kenmerken zich door het trainen in een kleine groep van maximaal 10 personen. Op deze manier is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor techniek. Iedere training is anders en uitdagend voor alle niveaus. Geen saaie apparaten zoals in de sportschool, maar veel oefeningen met eigen lichaamsgewicht of losse gewichten. Op deze manier pakt u alle spiergroepen mee en traint u door de korte intervallen of herhalingen ook de conditie.

Alle Small Group Trainingen van MTP Sports staan onder begeleiding van een ervaren (personal) trainer welke waar nodig aanmoedigt en de oefeningen bijstuurt zodat de training voor iedereen leuk en uitdagend is.

Tijden
Bekijk onze agenda voor de tijden van de Small Group Trainingen

Plan een les in!

Kosten

les los: € 15,-
10-rittenkaart: € 137,50,-
Onbeperkt:  € 71,50,- per maand
1x per week: € 49,50,- per maand

* Bekijk de voorwaarden en aanvullende prijzen op onze tarieven pagina.

2x per week (6mnd)

2x per week small group per week (incl. hardlopen)
Na 6 maanden, maandelijks opzegbaar
Small group, hardlopen, open gym
Gratis inschrijven
Professionele begeleiding

Onbeperkt (6mnd)

Onbeperkt sporten
Na 6 maanden, maandelijks opzegbaar
Small group, hardlopen, open gym
Gratis inschrijven
Professionele begeleiding

strippenkaart small group

Sporten wanneer het jou uitkomt
12 maanden geldig
Small group, open gym
Gratis inschrijven
Professionele begeleiding

Bedrijfsfitness

Wist je dat je ook bij MTP Sports kunt sporten via een bedrijfsfitnessregeling? MTP Sports is aangesloten bij BedrijfsfitnessNederland (BFNL), waardoor je via jouw werkgever extra voordelig kunt sporten, gemiddeld betaal je 40% minder voor je abonnement. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Proefles

Wil je een keer proberen of onze Small Group trainingen iets voor je zijn? Dat kan, geheel vrijblijvend, tot twee keer. Zo kun je “rustig” ervaren of MTP Sports bij je past. We nemen samen de trainingsmethodiek met je door en stellen – als je dat wilt – jouw doelen vast.

Wil jij ook werken aan fysieke en mentale kracht?

Plan dan nu een afspraak in om te werken aan jouw doelen!